Kurk vloeren


Kurk vloeren


Kurkvloeren worden door MultiStyle Parket gelegd en onderhouden.

In onze showroom hebben wij een speciale kurkhoek ingericht. Dit fantastische natuurproduct heeft een warme uitstraling en is erg gewild vanwege de duurzaamheid. Kurk kan vast en zwevend (los) gelegd worden en in veel kleuren geleverd worden. Kurk isoleert goed, is zacht en stil en zeer betaalbaar. Deze geluiddempende vloer is bovendien mooi, sterk en flexibel te gebruiken. Het materiaal staat erom bekend dat het ook lekker loopt. Daarnaast heeft een kurkvloer nog tal van andere voordelen.

Een kurkvloer kan gelakt of geolied worden en is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het is ook een ecologisch verantwoord product, dus in dat opzicht maakt u in ieder geval de beste keuze. U kunt kurkvloeren tot slot gemakkelijk reinigen met de stofzuiger of een (niet te natte) dweil. MultiStyle Parket gunt u een zo lang mogelijk houdbare vloer. Wij hebben daarom een aantal speciale onderhoudsmiddelen!

Wilt u ook de voordelen van een kurkvloer ervaren? Kom dan langs bij de showroom van MultiStyle Parket. Misschien wilt u eerst even bellen, dat kan naar 0511-476925. Het is ook mogelijk een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kurk kan vast en zwevend (los) gelegd worden en in veel kleuren geleverd worden

Ik wil graag contact

* verplicht veld