Laminaat vloeren


Laminaat vloeren


MultiStyle Parket heeft een ruime keuze aan laminaatvloeren.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve laminaatvloer? Wij hebben een brede keuze voor verschillende doeleinden, van slaapkamerkwaliteit tot zeer intensief gebruik. Een laminaatvloer is dé oplossing als u een onderhoudsarme en budgetvriendelijke vloer wilt die ook nog sfeer geeft. Laminaat is overal toepasbaar met uitzondering van de natte ruimtes.

De keuze is reuze! Er zijn veel soorten en maten, niet alleen in kleur en plankafmetingen, maar ook in oppervlaktestructuren. Door nieuwe technieken lijkt laminaat steeds meer op echt hout. Een laminaatvloer heeft een ondervloer nodig, die wij ook kunnen leveren. Het holle geluid dat we voorheen wel eens hoorden bij laminaat is tegenwoordig ook verleden tijd dankzij het gebruik van een rubber ondervloer. Deze zorgt voor een stabiele ondergrond die geluiddempend werkt. Het werkt ook goed op vloerverwarming.

Wij hebben zeer goede ervaringen met de merken QuickStep, Balterio en Berry Floor. Als u wilt, kunt u de laminaatvloer dankzij de unieke kliksystemen ook goed zelf leggen. Mocht u liever willen dat onze vakkundige medewerkers dit doen, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij bieden in ieder geval een snelle oplossing.

Wilt u meer weten over onze laminaatvloeren? U bent altijd welkom in onze showroom in Hurdegaryp (Friesland). Bellen kan ook via 0511-476925. U kunt ook het formulier op de website invullen. Wij horen graag van u en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hebben zeer goede ervaringen met de merken QuickStep, Balterio en Berry Floor.

Ik wil graag contact

* verplicht veld