Onderhoud


Onderhoud


Bij MultiStyle Parket is het mogelijk om een contract af te sluiten voor het onderhoud van uw vloeren!

Als u onderhoud aan uw vloeren nodig heeft, is het mogelijk om zelf het periodieke onderhoud te doen. Het is echter misschien nog beter om het door de specialist te laten doen. Wij komen dan één keer per jaar langs om uw vloer te polishen of te behandelen met onderhoudsolie.

Vloeren hebben eenvoudigweg onderhoud nodig. Er zijn altijd vaste slijtplekken op de vloer. Door middel van een goede schuurbeurt, gevolgd door een verse laag impregnatie, olie of lak kunt u weer een hele tijd vooruit. De slijtplekken zijn dan geheel verdwenen en uw vloer is weer als nieuw.

Soms hebben vloeren schade waardoor het geheel niet meer mooi is. Ook dan kunnen wij – afhankelijk van het type hout – meestal een oplossing bieden. Ook bij grote beschadigingen of gaten kunnen wij voor een oplossing zorgen. Dan is het handig dat wij ter plaatse kunnen kijken of in ieder geval een foto zien van de schade om zo een passend voorstel te doen. Hebt u het bijvoorbeeld elders geprobeerd? Dan kunnen wij ook met u meedenken en frisse inbreng geven. Dit kan vaak helpen bij het oplossen van het probleem.

Indien u uw vloer zelf wilt onderhouden, hebben wij een groot assortiment van onderhoudsmiddelen op voorraad in onze winkel. U wordt dus altijd geholpen.

Wilt u meer weten over de reparatie en het onderhoud van uw vloer in Friesland? Vraag vrijblijvend een offerte en wees verzekerd van goed onderhoud, of kom gewoon een langs in de showroom. De koffie staat klaar, net als ons team van specialisten. Neem anders gerust contact op via 0511-476925.

MultiStyle Parket kan één keer per jaar langskomen om uw vloer te polishen of te behandelen met onderhoudsolie.

Ik wil graag contact

* verplicht veld